top of page

Čigra Limač Kup 2015 v Zagrebu

Danes smo osvojili tri odličja na mednarodnem prvenstvu Čigra Limač Kup v Zagrebu. Na tekmovanju je nastopilo skupaj 585 borcev iz treh držav in 50 klubov.

Jurij Lebinger je debitiral na mednarodnem prvenstvu v tujini in zabeležil izjemen uspeh poleg kicka tudi v borbah. Osvojil je dve srebrni medalji in sicer eno v kicku in drugo v borbah. V kicku je v konkurenci 7 tekmovalcev osvojil srebrno medaljo. V finalu je za las zgrešil zlato proti Carlosu Grbi (Ogulin, Hrvaška), saj sta bila oba finalista izenačena do konca. V borbah je v konkurenci 6 tekmovalcev po dveh zmagah klonil v finalu po prekinitvi zaradi poškodbe proti Slavenu Jeličiću (Ljubija, BiH) ob rezultatu 1:4.

Ana Ranđelović je v borbah šla v prvem krogu naprej in je v polfinalu izgubila proti Carmen Heinrich (Jastreb, Hrvaška) ob maratonskem rezultatu 15:17. Ana je do končnice vodila, pred koncem pa je prišlo do preobrata in Carmen je po izenačenju dosegla točko. Ani v zadnjem napadu ni uspelo dati točke, kar je nasprotnica izkoristila in dosegla še dodatno točko ter tako zmagala z razliko dveh točk. Ana je osvojila bronasto medaljo v konkurenci 6 tekmovalk.

Tilen Pretnar je imel največjo konkurenco v svoji skupini v kicku (19 tekmovalcev), kjer je po dveh krogih klonil v četrtfinalu proti Marinu Matiću (Rugvica, Hrvaška), ki je na koncu tudi osvojil zlato medaljo, naš Tilen pa je bil odličen 5 v tako številčni konkurenci.

Čestitke vsem Gaiančkom!

Srebrni Jurij v borbah in kicku ter bronasta Ana v borbah

Odlični Tilen s petim mestom

Ana (rdeča) v akciji

Jurij (modri) v akciji

Jurij na levi v akciji

Tilen na desni v akciji


Vsi članki
 
Zadnje novice
bottom of page