top of page

VPIS V LETU 2017/18

Vabimo k vpisu v ŠD GAIANA, kjer vadimo borilno veščino Taekwondo, s poudarkom na disciplini, poznavanju filozofije borilnih veščin ter ustrezni športni pripravi. Pri tem si pomagamo tudi z drugimi športnimi disciplinami, kot npr. z atletskimi vajami (za eksplozivnost in prožnost) ter gimnastičnimi vajami (za motoriko in boljšo koordinacijo). Skrbimo pa tudi za trenerski kader, saj se nenehno izpopolnjujemo in usposabljamo doma ter v tujini.

Garancija dela glavnega trenerja za varno in ustrezno vadbo otrok ter mladine je potrjena z naslednjimi potrdili:

- Licenca trenerja WTF (Svetovne Taekwondo Zveze),

- Licenca trenerja ETU (Evropske Taekwondo Zveze),

- Licenca trenerja TKDZS (Taekwondo zveze Slovenije) in

- Diploma za najvišjo trenersko stopnjo izdano s strani OKS (Olimpijskega komiteja Slovenije) in TKDZS

Vadba je prilagojena otrokom za dva nivoja:

- za rekreativce, kjer z motoričnimi vajami skrbimo za razvoj fizičnih sposobosti in dodajamo elemente samoobrambe ter tehnike starodavne korejske veščine,

- za vrhunske športnike, kjer v okviru športnega cikla uvrščamo otroke v program za pripravo na tekmovanja v olimpijskem borilnem športu.

Dosegamo vidne rezultate doma in v tujini. Smo člani Taekwondo zveze Slovenije, ki je potrdila naše uspešno delo z dvema nagradama za promocijo Taekwondoja v letih 2015 in 2016. Našo tekmovalno pot krasijo številne medalje ter pokali, naši otroci pa so člani tudi slovenske reprezentance.

Vljudno vabljeni na poskusni trening vsak ponedeljek in sredo ob 15:45. Informacije na 070867008 ali po mailu gaiana.tkd@gmail.com.


Vsi članki
 
Zadnje novice
bottom of page